Strategija.
Zasnova.
Izvedba.

Naše odlike

Kot pravi prebivalci džungle najbolj uživamo, ko strnemo glave in tremo oglaševalske orehe. Želimo biti v koraku s časom, razmišljati izven okvirjev in na stvari gledati iz različnih zornih kotov. V našo DNK so zapisane profesionalnost, zanesljivost, hitra odzivnost in srčnost. Pri vseh storitvah stremimo h kakovosti, poštenemu odnosu in dolgoročnemu sodelovanju.

Storitve.

Kreativne rešitve

Raziščemo ozadje, zbiramo ideje, pripravimo strategijo, določimo smernice oblikovanja, zasnujemo koncept in po usklajevanju z vašimi željami izvedemo projekt ter morebitne nadaljnje aktivnosti.

Vizualne komunikacije

Stremimo k učinkovitemu in dovršenemu oblikovanju, pa naj bo to tiskovin, spletnih strani ali objav na družbenih medijih. Ciljno publiko želimo prepričati z lepim dizajnom in jasnim sporočilom.

Digitalni marketing

Oblikujemo spletne strani po načelu funkcionalnosti, estetike in aktualnosti. Izdelamo vam tudi komunikacijsko strategijo in oglase, pripravimo vsebine ter poskrbimo za pojavnost na družbenih omrežjih.

Organizacija dogodkov in promocij

Vsak dogodek ali prireditev izpeljemo na najvišji ravni: od vizualne zasnove do vsake najmanjše podrobnosti. Dogodek načrtujemo in izvedemo z izkušeno lastno ekipo in zanesljivimi zunanjimi sodelavci.